Thinspo!!!!!!!!!!




















30 januari SVÄLT START

nu startar jag, nu kommer jag få lida, de kommer svartna framför mina ögon, jag kommer se dåligt, koncentrera dåligt, andas konstigt, ha svårt föt att sova, gå vingligt, inte kunna höra eller förstå så bra vad andra snackar om, kommer vara obehagligt att gå ifrån maten från början, att bara tacka nej, att vara så sträng mot sig själv, Men jag mår bra ut av de för de finns positiva saker också: man ser resultat i spegeln varje morgon och man har självförtroende när man kollar på sig i spegeln i skolan, man vågar visa sig, killar kollar, man börjar gilla sin spegelbild lite, man har nått att se fram emot, man har kontrollen över sig själv helt, jag kan få dröm kroppen lätt, sköönt att röka och veta att man blir smal, ciggen ersätter matmåltider.

såhär brukar jag också tänka: kollar jag på en film så har jag ätit mat, pysslar jag eller ritar/designar kläder så har jag ätit, gymmar jag så har jag ätit, t.e.x att sitta och kolla på tv är inte äta jag måste hela tiden hitta på nått för de är att "äta" de låter sjukt men de är väll såhär jag klarar av att bli snygg och smal ;)


depp2

allt jag har skrivit här på bloggen innan 29/1-2011 är gamla jag, nu är jag krossad, de var jag inte då.

my Life

som liten har jag alltid vart populär, jag har gjort allt för att vara poppulär och inte bli mobbad och sårad, jag har aldrig vart mig själv för jag har aldrig vågat bli sårad, de är därför jag inte vet vem jag är idag.... för jag var aldrig mig själv, jag vågar inte bli sårad, jag vågar inte ha kille, jag vågar inte visa alla vem jag är, jag vågar inte leva ett liv på riktgt jag vågar bara drömma och fantisera, jag har blivit mobbad och sårad fast jag har låtsas att jag inte blivit de................... och folk har aldrig sett mig sårad, dom vet inte vad jag blir ledsen av.... eftersom jag aldrig satt någon gräns........ jag ser inte mig själv som en människa, jag ser mig som en människa som lever för andra, jag är osynlig, man vet att jag finns men inte att jag lever??? låter som att jag är ett spöke hahah, nej men alltså jag känner mig osynlig eftersom att ingen har värdesatt mig någon gång.


när någon säger mitt namn tycker jag de är konstigt....... när någon säger mitt namn känner jag mig levande, oj jag finns, oj någon ser mig, oj någon vet vad jag heter, oj någon vet vart jag är? what a fuck är detta för tankar?????????????


snällaa läs detta... tror ni jag behöver gå till en psykolog`????????? eller vem kan hjälpa mig??:(


depp

ska byta bakgrunden på bloggen, känner mig inte glad längre, är inte en sån där glad,positiv,äkta och trevlig tjej längre,  jag är sårad, jag har hamnat i en depression tror jag:(

28 januari 2011 mitt liv förendras

igår hände något som gjorde att jag förändrades

jag är inte samma person

jag är sårad

Dom tog mitt hjärta och slog sönder den med en hammare och sen kasta dom alla bitarna i mitt ansikte,
  här står jag nu med mitt hjärta som är krossad,
alla bitarna ligger på marken runt om mig,
 jag kan inte limma tbx alla bitar,
 jag står som ett mobboffer och kan inte göra någonting bara lida, ha ont i hjärtat, gråt i halsen hela tiden, INGEN människa är värd den här smärtan INGEN, de gör så ont!! såhär ska ingen behöva lida.....

vem ska trösta mig? vem vill trösta mig? vem är jag? vad är jag värd? vad har jag gjort? varför blev det såhär? hur blev det såhär? vad ska jag göra nu? hur kommer det gå för mig? vart ska jag ta vägen?

alla dessa frågor frågar jag mig själv.... tror ni jag hittar nått svar ? nej.... jag är TOM, jag är en människa som inte har någon väg att gå, som bara står stilla och snurrar förvirrat runt på sin egen plats:(



mår inte bra

jag mår jätte dåligt, därför har jag inte skrivit nått här på bloggen, jag orkar inte leva vet inte vart jag ska ta vägen.


idag 25 januari 2011

har ätit typ: 800-850 kalorier

Och så gymma jag bort 500


detta är alltså gi-metoden jag kört i 2 dagar, de gå ju hur bra som helst de här måste ni prova:)

OBS HAR INTE VÄGT MIG, VÅGAR INTE ÄN; ÄR EJ REDO!

igår 24 januari

brände 1200 kalorier REKORD REKORD, APPLÅDER!

och sen åt jag typ: 600-800 kalorier, jag är duktig jag måste sluta svälta!!!!


GI-metoden?

jag är så trött på mig själv så att jag inte ens orkade leva idag ?
jag har tröttnat på mina vikt problem , jag har kommit till den punkten då jag bara vill ha hjälp...... men snälla ta mig ut från den här viktproblemsvärlden, jag vet inte vart jag ska ta vägen finner ingen utväg...

nu har jag testat alla Dieter på hela jordklotet!!!!!!
 har testat en massa piller, har gjort allt man kan tänka sig som har med vikt att göra,
 har gått till vikt väktarna,gi-metoden,soppkurer,druckit pullver nutrilett dryck, har räknat kalorier, har försökt äta som min lillesyrra, har svält mig, har försökt få anorexia, har spytt efter maten MED MERA.

har TESTAT EXAKT ALLT, jag kan allt om mat ?!jag är expert på allt som har med mat/vikt och allt sånt att göra, för att jag har erfarenheter, jag har TESTAT allt, nu har jag fått nog, INGENTING funkar och jag orkar inte längre!!

 jag har fått nog, jag är helt slut, jag vill dööööööö, jag är helt vilsen och nu när jag har testat alllltt så har jag tänkt fram o tillbaka,fram o tillbaka, och den ENDA METODEN SOM PASSAR MIG BÄSTA AV ALLA OCH SOM NU FÖR I HELVETTE SKA FUNKA; JAG SKA BLI SMAL DETTA SKA FUNKA JAG HAR KOMMIT FRAM TILL DE!!!!!!!!!!!! och de är:

GI- METODEN- 

såhär kommer de se ut för mig typ:

- följer Gi-metodens regler
- äter och slutar svälta så att jag inte blir så jäkla hungrig och börjar hetsäta!
- gymmar,gymmar,gymmar,gymmar och gymmar VARJE DAG! (max en dag paus)
-äter mina piller som gör att jag går ner snabbare och blir peppead (tabletterna mättar & bränner)
- dricker grön te hela tiden/varje dag!
- rör på mig hemma!
- sakta,sakta,sakt,sakta,sakta så försöker jag att minska mitt gi-matintag (alltså när jag känner mig helt säker och stark så att jag inte börjar hetsäta). 

ALLT detta samtidigt borde göra att jag rasar i vikt, jag ska bli smal men på ett hälsosamt sätt, svält hjälper inte? jag blir bara sså hungrig att jag tappar balansen och hetsäter, kanske kan jag svälta sen när jag har blivit starkare för just nu så är jag svag och min kropp är hungrig, jag ska vara hälsosam och gå ner i vikt, känns jätte bra, äntligen kan jag kanske få LEVA och ha energi i skolan och i vardagslivet......... vi får se..........


 


sebastian krantz?

shittt vad snygg han är!!!?, en av mina favorit killar, han e såååå vacker!!!!!!!!!!!!! han e helt perfekt (bara han va längre, men han e fortfarande läskigt snygg)

han e sååå snygg hahhahha

han är en riktig thinspo för mig, och hans blogg kommer jag börja följa, varför brukar (nästan) alla killar som heter Sebastian vara snygga??? hahah eller så är de bara jag som träffar snygga "sebastian" killar:P

förresten....... inte undra på att han är så snygg, den där kroppen har han fan inte fått gratis utan man ser ju klart och tydligt att han har kämpat för den, kanske inte svält sig men han har tränat, så nu ska jag trääääna som FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och svälta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 denna kille är jag kär i nu, vill du också bli de ?? kolla in hans blogg  : sebastiankrantz.myshowroom.se/




mat-intag 22 januari 2011

knäckebröd (130)
keso (20)
2 digstive (200)
banan (110)
barnmeny: en lite hamburgare och pommes frites (1000)  (coca cola,fanta,smakade syrrans mat,vitsås,starksås)
Ben &jerry glass (400)


totalt avrundar jag den här äckliga dagen med allt äckligt till: 2300-2500? elr kanske 3000 för att vara HELT säker??


DE HÄR VAR SISTA DAGEN I MITT LIV; JAG SKA ALDRIG MER ÄTA; jag känner mig äcklig och helt full inombords, jag vill vara tom!!!
 jag vill känna mig ren och fräsh, vill ha en lång och fin hals och smala lång lår och en platt mage och bara dricka rent kallt vatten,
 jag hatar mig själv just nu, vill bara dö, vill inte vara tjock jag har sabbat allt för mig själv:( imorn är de ana forever and ever jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu, de ända jag kan göra är att dricka vatten och hålla mig till imorn har inget mer att skriva är ledsen och mår dåligt, har ångest hejdå!!!!!.


ANA.ana.ANA.ana

imorn........ har jag bestämt att de STARTAR PÅ RIKTIGT. och denna gång menar jag PÅ RIKTIGT .... OCH vet ni vad som bevisar att jag är seriös denna gång? att jag är helt allvarlig ? att den här gången kommer de hända....? jag kommer bli pinnsmal!! FÖR ATT JAG SKA BÖRJA TRÄNA (gymma), som ni kanske inte vet så hatar jag att träna (gymma) de är så tråkigt och jag går verkligen inte dit om jag verkligen inte är seriös och vill detta mer än någon annat,

såhär kommer de se ut för mig :

- äter Bantningstabletter varje dag (bränner fett,gör dig mätt,rensar din kropp)
- dricka mycket grön te!
- hoppa,rulla,dansa, olika övningar med min mp3 såklart, tidigt på morgonen innan skolan!
- jogga till toan och mitt rum, vart jag än går i huset!
- dansa och vingla lite när jag står och diskar!
- gymma varje dag! (högst 1-2 dagars paus men HELST INTE)
- stretcha och rör på dig när du sitter still (exempel på lektion eller vid datan) 



ANA ANA ANA ANA. jag behöver ingen hjälp, jag vill inte ha hjälp, jag behöver bara ana och gymmet för att bli smalare än smalast. 48 kg ska de bli.

hemma från stan

Hemma nu.... har vart på stan hela dagen, gått runt,runt bland smala tjejer,fina kläder, fina smala kroppar,och även mat,fik ställen (de kändes inte bra inombords men jag visade inget för mammas skull) men jag hade ändå skit kul, mamma mådde jätte bra och var glad och jag blir ju jätte glad för hennes skull, jag älskar min mamma mest av allt och alla och jag ska gå ut med henne miljarder gånger till för jag vill att hon ska vara lycklig och glad<3<3<3



igår/idag

Som sagt igår vart min dag helt körd, efter allt jag hade ätit så visste jag att jag skulle äta mer....... eftersom att de ändå var "kört" de är jätte farligt att tänka så , och jag försöker att hålla mig borta från dom tankarna för jag kan verkligen MÅ dåligt senare för jag kommer bli FET.

idag är en nu dag....... men jag kommer sabba den här dagen, visst jag är lite glad över att jag kommer få vara en gris idag och gå ut och äta EXAKT VAD JAG VILL, så igentligen är jag glad, men jag kommer bli tjock och jag kommer få ångest........... jag kommer dö senare.

ska dra ut med mamma , jag följer aldrig med henne ut p.g.a att jag alltid är upptagen med annat som t.e.x (diet,gym,kaloriräkning,isolering,Ana) allt sånt där, och jag är så ledsen för jag sårar alltid mamma så nu måste jag gå ut med henne även om jag kommer bli tjock som en flodhäst !!!!!

jag ska äta en maaassssa gott idag, de ser jag fram emot ( men ändå inte för ÅNGESTEN)

de blir en god fet mat ute på nån restaurang, och så är jag sugen på Ben & jerry och chokladbollar/kladdkaka.

hejdå måste dra ut.


förstörd dag

vet inte riktigt vad jag ska skriva... för jag mår så dåligt över att jag är  så tjock...
och ingen/inget kan hjälpa mig...
de enda som jag kommer må bra över är att BLI SMAL.....¨


jag svek ana

jag visste att de skulle hända, har inget att säga känner mig äcklig.

åt 2 tallrikar med spaghetti . (300-500?)
5-8 digestive kakor (500-700?)
2 bananer (200?)
lite mjölk(45)
tortilla chips, typ 2 nävar. (200)

jag kommer äta mer för att de är ändå KÖRT NU!!!! 


 min ångest har inte kommit än....... MEN den kommer snart:(:(:(

hejdå:(


good words

Nevermind what haters say, ignore them 'til they fade away.


Look in the mirror,
And keep on Shinin,




So live your life


dagens mat-intag 21 januari 2011

FRUKOST:
inte riktigt ett helt ägg (60)
keso (15)
knäckebröd (130)
kaffe (2)
grön te (1?)                       

Lunch:

2-4 skedar kyckling och grösaker (35)
2-5 läkerol (10)
2 koppar kaffe (2-6?)
te (4)
                                                            TOTALT: 260 avrundar för säkerhets skull till 300!


LISTAN

jag har märkt att jag har skrivit många inlägg där jag är "nära" eller "höll" PÅ att svika ANA, då inser jag fan hur stark jag är, jag har klarat av de jag är stark, ska ut och röka nu måste dämpa mina mat-känslor som dyker upp hela jävla tiden hatar de här, vill bara gråta, snälla matkänslor kom inte nu........... inte nu när de är helg, nu när jag är som svagast, för i helvete åhhh:(

MIN PLAN/MIN LISTA:
1. köpa en dagbok.
2. lyssna på thinspo-låtar
3. skriva i bloggen
4. Röka
5. dricka mkt kaffe och te
6. inte vara hemma
7. HA ANA SOM VÄN HELA TIDEN OCH ALDRIG SLÄPPA HENNE EN SEKUND
8. Rita
9. måla naglarna
10. låsa in mig på rummet och lyssna på thinspo låtar och vara deprimerad ( de får mig att inte vilja äta och bli tjock)
11.Tänka på J* och "dreamboy"
12. Kolla mig i spegeln ofta.
13. kolla på kärleksfilmer
14. kolla på tv.
15. tänka på att J* kanske inte heller har nått att göra men för de ÄTER HAN FAN INTE OCH TJOCKAR SIG så då ska inte jag heller göra de!!
16. planera lite.
17.tänka på att de snart är klassfest åååååååångest ( måste vara smalast o snyggast annars går jag inte)
18. tänka på hur långt jag har kommit.
19. kolla på mina thinspo bilder i mobilen och citat.
20. kolla på min fula kropp i spegeln.
21. Hålla allt som jag skrivit här ovanför, PUNKT SLUT!!!


för i helvete!!!

jag HÖLL PÅ ATT SVIKA ANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag höll på att äta spaghetti och kykcling o grönsakerna som mamma lagat, de låg OCKSÅ EN CHIPSPÅSE på bordet, höllll på att äta de med. Men ANA hjälpte mig på nått sätt, jag bara bestämmde att NEJ!! Nu skärper du dig, du får inte svika ana för lite  mat. Så jag hade hällt i kyckling o grönsaker i tallrik, smakade lkanske 3-4 skedar på kycklingen och grönsakerna, sen var ju på väg att ta spagetti (som jag får ångest av och kan förstöra hela mina Ana dagar av) men jag tog aldrig spagetti........ de va nått som stoppa mig?? sen hällde jag tbx kycklingen och grönsakerna i kastrullen........... ??? duktigt... men jag känner mig så svag nu , känns som jag kommer ge upp, eftersom att de är helg så kan ingen se mig och då kan jag äta hur mkt jag vill (tänker jag) men jag vet ju att de är fel men vad ska jag ta mig till JAG FÅR VERKLIGEN INTE.

och de är inte bara ANA jag sviker utan jag tänkte mest att jag sviker J*, jag vill ha J*, jag är käääär i han och om jag äter maten eller chipsen så kan jag inte få han för jag är tjock!!!! så nu valde jag J* före maten och framförallt ANA också (min bästaste vän)!!

jag är så rädd:( de är helg.................. och de betyder BAJSmyskväll för alla andra, alla ska hitta på nått med att ÄTA (oftast) jag får panik/ångest när de blir helg, måste hitta på nått men jag ska tänka på J* för de verkar få mig att tappa matlusten super duper bra ju;)


glad,mp3,boys,skolan

hejhejhej:)

som ni kanske ser på rubriken så är jag glad idag, de är inget speciellt som har hänt eller ska hända utan jag har väll bara vaknat på rätt sida och sen har jag energi i kroppen, vilket jag inte brukar ha......så de känns bra, bra och bra!

kom nyss hem från skolan, brukar oftast vilja åka buss hem ensam för jag gillar inte att sitta och prata med kompisar i bussen, vill hellre koppla av och lyssna på min älskling mp3, älskar min mp3 den går igenom eld och vatten med mig, så tack för att du finns<3

i skolan har de vart trååååk, hatar att bara sitta med tjejkompisarna, har knappt sett några killar idag så just nu saknar jag alla killar och deras goda lukt och stora fina kropp hahah och då syfftar jag såklart på hemliga J* och hans snygga kompis "dreamboy" hahahaha;)

fuckade hjärna

jag hatar min hjärnaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamma har lagat spagetti och kyckling i nån god fucking äcklig sås med grönsaker( vill inte veta att de är gott), de har vart ett rent helvete för mig att pasera förbi den maten hela dagen utan att ta något, ibland vill min hjärna ba öppna kastrullen och hetsäta upp allting MEN SEN TÄNKER JAG ATT DE FAAAAN INTE ÄR VÄRT DE!!! DEN DÄR MATEN I DEN DÄR KASTRULLEN SKA INTE FÅ FÖRSTÖRA MITT LIV OCH MIN SOMMAR!! nej nu ska jag gå och röka, behöver lugna ner mig, farsan drog ut som tur är!

måste ha nått att göra HELA helgen, jag ska inte vara hemma, ska hitta på en massa att göra, för när jag är ute kan jag inte äta, då blir jag tvungen att svälta och då är ANA min bästaste vän! så nu har jag lite ångest för helgen, hjälp mig!!!!? måste vara ute hela tiden!!! är jag hemma tänker jag bara på mat och försöker trösta mig! NEJ DE SKA INTE HÄNDA! no more.never ever.no way.

lugna ner mig!!!!

De jag försöker tänka nu, för att lugna ner mig själv och för att dämpa mitt fucking äckliga mat-beroende är:

1. om pappa drar ut, eller nått... så ska jag röka!

2. TA de lugnt, imorn när jag vaknar får jag äta frukost, och jag får stoppa i mig max 300 kcal... och de är ju jätte bra och mkt nyttigt och gott kan min mage få av de... bättre än att svälta iaf, för iadag har jag bara druckit vätska!!!!

alla klarar inte de!!

 jag ska klara de, för jag har ana på min sida!







så svag

jag vill bara döö, jag känner mig så svag, jag va så nära att svika ANA jag var så nära:(!!!!

jag har ätit 3 läkerol, druckit massa te,vatten,kaffe. vill bara dö och vakna upp imorn!! vill klara den här dagen!!

jag ska klara de, men varför känner jag mig så svag när jag ätit igår?

när jag svälter mig ordentligt dvs utan att ha ätit i flera dagar går de skiit bra, jag kan hålla mig o känner mig stark, men nu vet jag inte hur jag ska klara mig jag är så svag, jag vill bara klara mig till imorn, men jag är ju jätte stark, de är alltid när jag får den här känslan som jag brukar svika ana, men nu gör jag inte de?? jag ju jätte duktig men känner mig svag.

Jag lovar dig Ana jag ska inte svika dig ikväll, du vill mitt bästa och jag håller mig vid din sida nu och föralltid till jag blir 48 kg. Älskar dig ana ska klra av denna kväll hur lätt som helst!!! allt för att inte svika!!

nu känns de lite bättre, nu känns de som att ana är på min sida, jäklar vad jobbigt när dom här känslorna dyker upp!!!


tyvärr...

hon är fin... men tyvärr, de går bara inte... är du tjock så är du ful i mina ögon:( så synd...
och texten som står bredvid bilden, den stör jag mig på såååå mycket, vill inte ens lägga upp bilden för texten, men skitsamma nu gör jag de ändå...


You wanna be on Top?






smal= Ung och fresh

när man är eller blir smal så tycker jag man automatiskt ser yngre och snyggare ut, de blir en helt different look, if you know what i mean? de är dagens sanning... du borde också tycka de.

here it comes, bilder som får dig att vilja sluta äta.... och bli smal;)

 (FAVORIT)













dagens "mat"-intag 20 januari 2011

som sagt.... igår lovade jag att svälta mig, jag lovade ana de... och jag sviker inte ana, så idag finns de inge "mat"-intag som tur är:):)

men vi kan säga : MITT DRYCK-intag istället..

frukost:   2 stora glas kaffe med lite mjölk ( såna där som man har på ute-fik)
nu:    2 stora glas kaffe med lite mjölk.

och sen fortsätter dagen med: grön te, citronvatten, valigt te, kaffe, cigg, Kanske läkerol ( de finns ju massa kalorier i läkerolen så de känns inte alls bra att stoppa i sig de, och så brukar de bli så att om jag tar en läkerol så måste jag ha flera... inte för att jag är hungrig utan de är bara gott och roande på nått sätt, så de bästa är att undvika de tills jag blir hungrig) :/


idag kan jag inte bli hungrig, jag kan inte heller få en sån där riktig skön svält känsla eftersom att jag åt mkt igår, vilket svin jag är som sviker ANA!!! så idag kan jag inte heller gå ner i vikt, utan jag rensar bara ut de jag åt igår För i helvete hahah va bara tvungen att svära, för jag blir så arg o besviken på mig själv när jag bara sviker ANA så lätt, men som tur är så tar jag igen de idag, så HAHA MATEN JAG ÄR PÅ ANAS SIDA JAG KOMMER ALDRIG SVIKA!!!





en snygg blogg/en snygg kropp

finns inget att säga...... rubriken säger ju allt;)
jag vill fixa till min blogg vill ha en fin bakgrund och fin header??? eller är header bakgrund?.... men ni vet där längst upp där de står thinspo dagbok... får gå in på youtube och lära mig hur man gör............ efterbliven jag är !!!!!  och sen måste jag säga att min bakgrund inte alls passar in på själva ämnet jag skriver om:S?? jag skriver om att bli smal, thinspo bilder och en massa sånt .... och så kommer min disco bakgrund mitt i allt (från ingenstans) herregud , ordning och reda inga pengar på fredag? vet inte varför jag skrev de men aja pusss så länge, för snart kommer nästa inlägg, min käresta dagbok<3<3

kära dagbok

Idag var jag i skolan som vanligt........
killarna i min skola är sååå snygga jag dör, jag måste bli smal de här funkar inte!
kan inte gå till skolan såhär, ser fram emot att bli spinkig liten tjej på 48 Kg, jepp jepp . elr ska jag kanske ha 55 som mål först?
De är bara att köra hårt och kämpa och tänka På ALLT som finns i hela jordklotet FÖRRUTOM de man stoppar i munnen.... de som vi kallar mat,snacks,sockerprodukter, Goodbye för jag tänker inte stoppa nått i mun som är onyttigt och gör en fet.

jag har märkt att många killar i skolan och ute kollar på mig.... vilket jag inte fattar när jag är såhär tjock och ful, förstår att dom kollar på mig för att jag är tjock,
men jag försöker ha tålamod för jag ska ju bli smal så de ska de fan bli ändring på!

Dreamboyen.... känns som han kollade på mig idag också!!? men vad är ditt problem "dreamboy" sluta kolla på mig jag är tjock och ful tänker jag.... om han tycker jag är snygg när jag är såhär ful och tjock UNDRA hur snygg jag blir när jag är smal;) de ser jag FRAM EMOT som fan;)


mumms



Min söta mamma köpte läkerol till mig mumms, varför tycker jag de var så gott dennna gång? konstig jag är.... aja. pusssssss<3

swedish house mafia-miami 2 ibiza--BAKGRUND

min bakrund knäcker,äger, den är fett cool o grym haha:) nej men ska inte leka värsta cool nu, men checka in bakrunden :) och vet ni vilken låt man ska lyssna på till denna bakrund??? joooo......   

                                                                        ||
                                                                        ||
                                                                        V

                                           SWEDISH HOUSE MAFFIA-MIAMI 2 IBIZA


jag önska att varje gång någon kom in på min blogg så sattes den låten på och tänk er..... ni skulle inte ens vilja lämna min blogg, vilken skön känsla hahah;)

Green tee/Grön te

de här är min drog- för visst går man ner av den, och visst känner man sig duktig (JAPP DE GÖR MAN)


ååh va äckligt

jag har precis ätit mkt och så rapade jag nästan upp spya, gissa vad jag gör??
Googlar på spya, fyfan va äckligt vill bara spy, fast då kom de fram en tankeställare i huvudet på mej, om jag blir hungrig ....så kan jag... googla på spya, så mår jag illa och då vill jag inte äta?? haha äckligt!

rapade....

jag rapade och de kom typ upp spya, kan ni fatta hur mkt jag har ätit då!!!!!!! jag ska klara de här! jag tänker svälta mig imorn och gå ner i vikt, jag sviker aldrig ana, jag tar igen de här imorn, nu blir de bara te vatten, te vatten, citronvatten.



SUCK!

fyfan vilken dålig dag! de har inte vart en sån där "otursdag" utan mer en sån där: "vanlig jävla tråkig dag",  jag hatar livet, de finns inget som är roligt i mitt huvud förrutom att jag ska bli smal!!!

Vägde mig på morgonen, jag vägde 68 kg MEN jag verkar inte så glad ellerhur??? jo för att jag kom hem och åt lite gröt sen russin,
 knäckebröd,kycklig/mandel/lök-röra(bara lite),
flingor med filmjölk och russin,
en tekaka
3-4 matskedar creme fraiche
blåbärskräm med mjölk

+
så hade jag ju ätit FRUKOST FÖR ATT DE INTE SKULLE BLI SÅHÄR, men tror ni de hjälpte? 
orkar inte skriva in mitt mat-intag eftersom att jag inte vart duktig så får jag fan ta och skämmas:(
jag har inget vettigt matintag att visa upp!!!

 jag vill gå och gymma.... men tror ni jag orkar de?
nej...... för jag tänker att nu har jag fått i mig över 1400 kcal och de är fan ingen ide att gå och gymma när 1 timmes på löpandet bara tar bort 250-400 och så står man och springer i 1 helvettes timme!!
 1 timme är jätttteee mkt man borde bränna 1500, hatar gymmet:(


jag försöker peppa/övertala min hjärna att de är lugnt, jag har inte blivit tjock, men jag kommer ju inte bli smal??? de suger! jag får ångest! jag mår dåligt!!
Men jag mår bättre när jag säger att jag kommer svälta mig imorn, för imorn blir de fan svält!




homosexuell...

träffade en homosexuell kille för första gången in my life!!! gud så rolig han va... jag har aldrig sett en kille som berättar att han träffat på en massa killar! så här lät de typ:
OMGOMGOMG ASSÅ JAG SÅG EN SÅÅ SNYGG KILLE DU ANAR INTE!?
 JAG TYP FLIRTA MED HAN OCH ALLTING!
HAN VA SÅ HET ( skriker mitt i gatan, och är helt Wild)
så var denna killen iaf han va så sööööt. Jag älskar alla människor, jag dömmer inte nån, bryr mig inte om vad,hur personen är, bara att jag mår bra av att prata med honom/henne och att de känns bra för mig.. de där lät riktigt egoistiskt elr? men har inget mer att säga.. jag känner ju så.

slänger in en bild som passar in på inläggget hahaha;)'



BLOGGARE

hatar att kolla på statisken här!!! fyfan och speciellt när de står att en har kollat på min blogg!?

är de bara 1 som har kollat på min blogg!!!!?


låter verkligen desperat, men jag vill ha kommentarer, vill att folk läser min blogg... de blir mkt roligare.

PAOW: den blogg jag gillar mest att kolla på är PAOW, gillar inte henne mkt men gillar ändå henne hahah. alltså jag gillar nog bara hennes blogg... de är väll de jag försöker komma fram till.

BLONDINBELLA/KENZA : blondinbella och kenzas bloggar är tråååååååååk jag spyr vill inte ens se deras tråkiga bloggar, både tråkigt att läsa och se bilder, iallafall blondinbellas bilder.

GAYBLOGGEN (amir): han är skön/rolig

HUGOROSAS: en oseriös blogg! men ändå rätt rolig att kolla på. hugo är ju så söt och så kan han skriva väldigt roliga saker, förstår inte vart han får allt ifrån??.

höll på att glömma KISSI.

KISSIE: älskar att kolla in hennes blogg och de är för att bloggen har mkt färger och bilderna på henne är sååå fuuulaa!
 hon ser ju ut som en äcklig ful groda men hon kan ju vara fin men hon är ju helt fejk: och då tänker jag så här: KISSIE= wannabe FIN! hon tvingar sig själv att vara "vacker" genom att fixa: näsan,läpparna,hakan,löshår,lösnaglar,solar solarium,lösögonfransar,fixar låren,bantar säkert en massa mer saker som jag inte kommer på..!
de är absolut inge fel på dessa saker MEN: allt detta samtidigt blir för mkt och för fejk och för fult... kolla själva hur ful grodan ser ut.

FOKI: hihihihhih """sååå sööt""", hon leker bara söt hela tiden, hon har iaf en fin blogg (kollar inte ens på bloggen typ). har inget mer att säga...



JAG HAR GÅTT NER!!!!!!!!!:D

jag kan inte fatta att jag skrev en massa inlägg nu utan att berätta at jag gått ner!!!!???

 de är ju därför jag har bloggen, för att skriva om att jag går ner!! och så glömmer man bort de!? babblar ju så mkt om en massa annat hehe:P

NU ÄR JAG FRI FRÅN från 70!!!!!!!!!!!!
jag är fri från siffran 7!!!!!!!!!!!!
JAG VÄGER 69!!!!!!!! hänger ni med nu??? 69!!
grattis till mig själv, jag är så duktig! jag är så stark! de här klara inte alla av!
så nu ligger jag på 69 , (känns jätte bra). jag är ju så duktig, jag är så stark.

ni förstår inte vad jag går igenom på kvällarna när jag inte äter, de gör såå ont, de skär i magen, vill bara slå något hårt, vill bara flyga bort till ett ställe som är tomt, där de varken finns människor, djur och inget att äta och dricka såklart, de ska vara ett ställe med sand, där jag bara ligger i sanden och de är varmt och skönt.

dagens mat-intag 18 Januari-2011

2 ägg (150)
2-3 koppar kaffe (6)
te (1)
1 tomat (16)
en bit knäckebröd (50?)

Totalt: 223 kcal

JAG KANSKE KÄKAR ETT ÄPPLE! men nej jag kan inte får ångest!!! skippar de!

kändes så skönt att äta 2 ägg till frukost jag kunde lixom röra mig i skolan, kunde koncentrera mig, kunde se tydligt, kunde prata, kunde skratta. Hade helt enkelt Ork & Energi! riktigt härligt! så jag kommer börja satsa lite på frukosten sen får jag svälta resten av dagen och vänta till nästa frukost:D men kanske tar en frukt eller nått under dagen...

dagens mat-intag 18 Januari-2011

2 ägg (150)
2-3 koppar kaffe (6)
te (1)
1 tomat (16)
en bit knäckebröd (50?)

Totalt: 223 kcal  om jag nu käkar ett äpple så kommer jag ligga på 300.
 

JAG KANSKE KÄKAR ETT ÄPPLE! men nej jag kan inte får ångest!!! skippar de!

kändes så skönt att äta 2 ägg till frukost jag kunde lixom röra mig i skolan, kunde koncentrera mig, kunde se tydligt, kunde prata, kunde skratta. Hade helt enkelt Ork & Energi! riktigt härligt! så jag kommer börja satsa lite på frukosten sen får jag svälta resten av dagen och vänta till nästa frukost:D men kanske tar en frukt eller nått under dagen...

jag har ändrat mig tror jag käkar ett äpple

DreamBoys?

När jag ändå snackade om min lilla "Dremboy" som går i min klass....... så lägger jag upp  lite bilder på dremboys.

Nån av dessa killar måste vara eran Dreamboy? om inte... så kan ni ändå glömma dom här killarna för dem vill ändå inte ha dig!!! för vet du!? är du tjocK? eller är du inte tillräckligt Smal-snygg!??
 så kan du glömma och drömma att du ska få stå nära såna här killar;) detta gäller SÅKLART mig själv också då jag också kan drömma och glömma dom här killarna när jag är såhär tjock!!! så ni tjocka där ute... är inte ensamma...:( Enjoy... och sluta ÄT om du är tjock, eller förresten om alla slutar äta och blir smala är de ju fan inte bra!! måste ju finnas några tjocka kvar, men jag ska inte va en av dom!!!

finns såklart en masssa andra snygga killar men orkar inte leta bilder, dom här killarna är inte mina favoriter men dom är snygga;)  Dock så är killen längst (Ryan) inte tillräckligt manlig för mig han känns lite pojkig men jag tycker ändå han är söt och snygg<3:)




skoldagen 18 Januari 2011

hej!

har vart i skolan, kom nyss hem men bussen. Hela livet känns tråkigt, inte ur ett deprimerande perspektiv utan tycker bara allt är så tråkigt just nu.

J* var i skolan idag cokså=) tänkte inte så mkt på han idag, kollade inte heller:/ finns en annan skit snygg kille i klassen, jag gillar hans personlighet han är så söt, och tjejer ni som läser de här : DEN HÄR KILLEN är verkligen en DreamBoy, en sån kille som man tänker: honom kan jag aldrigaldrig få! han är SNYGG, alla tycker de.

 och de värsta av allt, Han vet själv att han är de!!!? haha hur vet jag de? jo jag fick veta de... så här:

en dag i skolan satt vi och så delade läraren ut ett papper där man skulle skriva nått positivt om var och en i klassen... t.ex alex är söt, rolig. malin har fint hår och är hjälpsam osv...och då sa han (den här snygga killen i min klass till sin kompis som satt bredvid):
 - vet du!? sist när vi gjorde det här... i min förra klass... så hadde alla skrivit att jag var snygg (flinar)!

de där är väll et bevis på att han vet att han är snygg??

Iallafall... dreamboyen (får kalla han dreamboy eller tjejernas favvo) jag har en dum känsla av att han kollar på mig ibland, fyfan vad jag bara drömmer nu för de kan inte ens ha hänt!!! kan inte heller hända att han har kollat!! JAG ÄR TJOCK, nog om de ämnet!=)

och sen da....

och sen da...
de är en mening jag andvänder HELA tiden...
såhär tänker jag: 

om jag reser utomlands ( visst de är kul ) men vad händer sen da??
om jag shoppar nya kläder ( de är skit kul) men sen da???
om jag hittar kärleken och vi har skit kul tillsammans... och sen da?
 och så fortsätter de... kan skriva hur mkt som helst. och sen da och sen da och sen da... ni förstår vad jag menar?? jag vet inte hur man lever. min syrra ska ha datorn ( hatar när hon står bredvid mig och säger: men skynda da, de är min tur, hallå gå av från datan, assssåååå draaaaaaa åt hel syrran!)


människor där ute

människor där ute... hör mig... se mig... känn mig... men whaaat? vet inte ens varför jag skriver så här... som sagt detta är vad som finns inom mig så måste få ut de!!!

snälla låt mig klara av de här... snälla låt mig inte svika Ana... snälla ge mig styrka.... snälla låt dagarna gå fort på något sätt...

men herreee min gud nu kom mamma in och tjuvkika bakom mig vad jag skriver !? och gissa vad hon säger!!?? " Hoppas Gud Kan ge dig en hjärna" och så skrattar hon och går ut... hahaha aja jag mår inte dåligt av de, gissa vad jag gjorde nu da: jag berätta för mamma att jag skriver ner de hon sa! hahaah, de är lugnt  om jag nu får en kommentar där de står: SHITT du har fan inget liv? jaa visst... de är ju sant... jag har ju inget liv.. men jag vill inte att nån annan ska säga så till mig utan de är bara jag som får säga de till mig själv hahaha iförsej de är fritt land:P

men sluta nu sara, sluta nu sara, sluta nu sara, SLUTA SKRIV, har inget vettigt att skriva ner FÖR I HELVETE!  förlåt att man svär här... svär jag mycket???? jag tänker på de så ofta... jag vill inte svära, känns som jag är en dum tjej då, vill ju inte framställas som en dum och taskig tjej...

vad ska man göra nu da?????? de där är min mening people. VAD SKA MAN GÖRA NU DA????

tillbaX

jahop, kul att många har kikat in i min blogg, verkligen skitkul, fortsätt göra de, alla är välkomna, från stora till små, tjocka till smala, fula till fina (alla människor är fina, förrutom tjocka da)

JAG tycker att alla borde läsa min blogg, vet ni varför? jo för att ni kanske känner igen er i mig? haha, jag har en känsla av att de finns många därrute som känner som jag, vet inte vad jag ska skriva mer... aja...


vad har jag gjort efter senaste inlägget???  svar: INGET. jag rökte, lyssna på musik.
satte på hög musik i rummet för att bli lite peppad, dansade/shejkade loss, men tror ni verkligen jag kunde shejka? nej:( jag är så fet så de var så jäkla jobbigt! men de här låter ju sjukt... som sagt skriver ner mina djupaste-ärliga tankar, ni får ta de!

dricker ett stort glas med kaffe just nu...

har inget att skriva just nu.....

men känner att jag ändå måste skriva av mig...


All eyes on me!!!!

lite pepp ur Brittans låt (britney spears-Cirkus) jävligt peppande måste få säga, enjoy;)


-well baby, im a put-on-a-show kind of girl, Don´t like the backseat, GOTTA BE FIRST!;)


-Im like a firecracker i make it hot, when i put on a show;)

dagens mat-intag

2 dl lättfil (70)
2-4koppar kaffe (8)
te (1)
1 äpple (70)
1 läkerol (2)

totalt: 151 kalorier.

övrigt: en massa cigg.



SÅ. de där räcker för mig idag, Jag väger 70!!! min kropp behöver inget mer, detta är inte svält, det här är vad min tjocka kropp behöver, SVÄLT SVÄLT SVÄLT!!


Du är så nära men ändå inte.. Kämpa på!!

MAke it happened!! chocka alla.

its the final COUNTDOWN!

73           START

72

71

70         här är jag idag, 70 tunga kilon.

69  

68

67

66

65

64        Normalviktig:)

63        REKORD!!!!!!! GRATTIS NÄR DU ÄR HÄR.

62

61

60

59

58

57

56

55

54

53

52

51

50

49

48          Målvikts DRÖMMEN*****

LÄS MIN BLOGG

men snälla människor läs min blogg, jag behöver kommentarer, pepp, vill ju peppa andra oxå!! hur ska jag få läsare? inte vet jag... kanske för att jag skriver så tråkigt... eller min blogg kanske är tråkig..

JAG ÄR INTE SOM ALLA ANDRA LÄS MIN BLOGG NU :) hahaha<3<3

min kniviga skoldag!

gissa vem som var i skolan? jooo J*, asså jag blev överlycklig, men vill inte att han ska vara i skolan när jag ser ut som jag gör, ser ut som en tjock mamma, och han ser ut som en vältränad snygg tonåring. de går fan inte ihop!!! skärpning!!! han är min thinspo hahah<3;)

satt i klassrummet och kolla runt på killarna, fina kroppar, inge hetsätning, man hör dom snackar om att dom ska " dra och festa i helgen" supa sig och bla bla bla. kunde inte plugga i klassrummet- de bara skär sig i magen, kan inte koncentrera mig!! men bryr mig inte- ska fan inte svika Ana! alla är så snygga i klassen! hela skolan är snygg, de är ju jävligt jobbigt för mig att vara i skolan då!! måste ju bli snygg och smal så jag kan gå till skolan huvudet uppåt och vara stolt och känna mig snygg och bäst! just nu får man kolla ner i marken för här finns de fan inget att vara stolt över, förrutom att jag kämpar som fan och är på väg mot de rätta hållet IALLFALL!

och så de vanliga: de finns en tjej i klassen som har såååååå fin kropp, hon är en riktig thinspo! jag är ju inte så avensjuk av mig... elr joo de är jag men försöker bedöva mina avensjuka känslor för jag orkar inte må dåligt över de, har redan en massa annat att må dåligt över:/

det var min dag da..., och så köpte man 2 paket cigg också... kommer ändå inte shoppa eller slösa pengar på nått för är ju för TJOCK just NU!! är inte värd nått mer än att BLI SMAL:)

nu är klockan 16.25 och jag sitter hemma vid datan, vettefan vad jag ska göra efterråt, vill plugga men har så svårt att koncentrera mig när jag svälter mig och försöker att hålla mig borta från maten, så de blir mest thinspo, rökning,thinspo,pepp,rökning,lyssna på pepp musik! måste ju fan klara de här ! kan inte Svika Ana de är de sista! så lågt tänker jag aldrig sjunka.


....

Nemmen tjatja

första gången jag skriver ner jag mår bra.. ( exakt vad jag behöver)
jag kan inte fatta att jag gått ner 3 kilo!!? Hur fan!!? de här klara jag !!!!
3 kilo på 2 dagar!? pluss att jag fuskat en av dagarna !? Vågen är på rätt väg;) kroppen är på rätt väg;)
Ana har blivit min bästa vän & henne kan jag inte svika!!!!!
Jag äter bara frukt och får äta sallad.
Äter bara det jag får!! Inga skuldkänslor eller ångest ska det bli här heller!

BY THE WAY, igår var en riktig kämpe dag, guuud va många känslor som dök upp, ville bara prata ut och gråta hela tiden:(

sårande ord!

" Du kan inte bli smal"

"du har tjock benstomme"

"hon är mullig"

"hon är avtändande"

"Du kommer aldrig bli smal, du är född så"

" henne kan jag umgås med och vara vän med hon är ändå tjockare och fulare, de blir inge competition för mig alls"

Igårs mat-intag

nu skrev jag inget igår så tar igen de nu..                                 

vad jag ätit:
4-5 koppar kaffe (10kcal)
1 kopp te (1)
2 äpplen (130)
1 läkerol (2)
2 dl blåbärsoppa(40)

Totalt: 183 kalorier

Övrigt: 3 cigg & bantnings tabletter<3

( this is what i call ANA-Day);)<3


Enjoy, bilder som peppar mig!


Edward<3 hon är smal ellerhur? man kan ju inte vara tjock och få luta sig mot honom sådär!!

poolparty? glöm och dröm om du är tjock! kolla hennes kropp och hennes fina bröst!

fina Audrina och hennes fina kille, är hon Audrina tjock? Nej!

Summer Party<3 du känner dig inte välkommen om du inte har den kroppen;)

ellerhur!!! om hon kan... så kan jag!!!

ge mig!

snygging;)<3

ååhhh älskar dom här bilderna. mest den längst ner till vänster!! kolla hennes långa hals, så där ska jag också kunna sitta såå vackert.

favvobilden, finaste kroppen har inget mer att säga! perfection baby!

braaaa kämpat! kan hon, kan jag! jag ska bli smalare:)

Tjockis!fet!Ful! ensam! ångest!


sååå fiiint, smal och liten<3

inte så peppande men sparade den ändå... vill ha smalare lår!

peppp!!!

hejsan everybody:)

idag mår jag toppen=) varför? jooo för att jag har hittat en perfekt diet som gör att jag går ner i vikt!!!

är så peppad, känner att jag har ett liv nu ( vet att de låter sjuk) men jag känner verkligen att om jag börjar bli smal har jag nått att se fram emot varje dag...

de är typ som att öppna en present varje dag, då menar jag att gå framför spegeln och se att halsen är längre, nyckelbenen syns, armarna är smalare, låren Slutar krocka när man går ( de är de värsta)
jag kan känna hur fettet bara rinner ur mig...  jag ska bli smal! och de här klara jag! de här klara ni andra också! jag vet de! de är så jäklaaa enkelt om man tänker efter...

1.ät inte!


2. peppa!
3.thinspo!
4.sommar!
5.bikini!
5.killar!
6.snyggast
7.shoppa
8.Musik (låtar som får en att aldrig vilja vara/bli tjock)  =)
man kan ju komma på hur mkt som helst...


måste gå nuuu slänger in några jävligt peppande bilder, geee inteee upp!!!!! de är fult att vara tjock, de är synd att vara tjock, tycker synd om alla tjocka inklusive mig själv men nu ska de bli en förändring ska bli så smal att alla ber mig äta!!

fin e hon<3



älskar katy perry hon e skit fin, men vet inte om jag e dum ihuvudet som tycker hon e lite för tjock där nere ( låren) :/ på denna bilden iallafall men annars har hon skit fina armar och Boopps ;):)

hitta bilden på thinspo sida. i loooooveee it favvooo<3


vill inte bliii sååå:(


min Favorit thinspo, fast har flera favvosar, men detta är en av dom;)


men snälla ge mig hennes fina ben<3


ursäkta mina inlägg..

skrev några konstiga inlägg innan , jag skriver ju för stunden och då känner jag så, men förstå mig inte fel är inte så egoistisk men skriver bara helt ärligt så är de!

Ångest shiittt:(

hej igen, har  precis ätit lite har stoooor ångest mår dåligt,  åt 2 hamburgerkött (400 kcal?) 2 dl grönsaker (100) 1 matsked ketchup (20) lite sallad (50), 3 koppar kaffe (6)

jag räkna iaf ihop allt och fick de till 702 kcal, de är jätte dåligt jag har ångeeeeeeest, jag orkar inte gymma heller så vill dö!

ångest... den här bloggen suger:(

måste gå fast vill inte hahhahhahah jag dör ( jag älskar min personlighet) är seriös hahaahhaXD

alltså jag är verkligen en skön tjej Visste inte att jag var de.
( men seriöst? fan va sjuk jag är ?) aja pussshej<3<3


Har så tråkigt HJÄLP? Fantiserar

Svettas om händerna och fötterna ( alltså att jag ens skriver de här? snacka om att jag är ärlig nu )
vill ha en egen data- kanske en Lap Top.. En VIT:P och sen vara hemma själv *Mamma o Pappa reser utomlands och kommer inte på några månader... syrran oxå kan väll oxå åka med dom... eller de spelar ingen roll, hon är ju typ min bästa lilla vän, även fast vi kan bråka ibland ( Observera hon är 11 och jag är 18 och vi bråkar) kan hata henne så jävla mycket när vi bråkar för hon sårar mig så HÅRT!:( men nu är vi iaf vänner hihi hahah:)
Den enda jag litar på (ganska mkt) är lillsyrran, henne älskar jag ändå<3<3

MEN GUUUDD SÅ KOMMER MAMMA IN IGEN!? och gissa vad hon säger: Sara nu räcker de: försök leva ett LIV? och så klappar hon mig på huvudet och går ut??? detta är ju mitt vanliga vardasliv SUCK* inget konstigt med de. HAR SUTTIT PÅ DATORN 1 timme???? hur kan tiden gå så fort... han inte ens göra nått bara skriva några inlägg ? vad ska man hitta på efter man stängt av datan???? Gud hjälp mig? hör mig?

Måste dra nu:( får inte sitta på datan länge ?? jag är 18 och får inte sitta på datan hur länge jag vill???? mamma o pappa tycker datan är onödig tid att spendera på... vad kan jag göra ? INGET... får ta deras order och bita ihop oc h stänga datorn:(

Ska skriva mer på papper sen skriva in de på datan, mamma roppar nu åååååååååååh pussss hej<3

Glömde säga: Jag är 18 År... fyller 19 detta år 2011

Asså man kan ju märka att jag inte har nått att göra... har redan skrivit flera inlägg:) jag måste ju vara den mest aktiva i bloggvärlden känns de som just nu HAHA:D


FYFAN VILKEN TRÅKIG BLOGG, skulle själv inte vilja läsa den:O

bla bla bla, vill inte skriva nått men de stod ( DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I.) så nu är den ifylld :D:D

Hemliga J* ( Finaste killen i världen)?

Nu börja jag tänka... ( Går på toa)
...på varför inte J* kommer till skolan???
Han e ju som mig? Antingen skolkar han? eller så har han tillåtelse för de? Man ser honom verkligen sällan ( exakt som mig)
Jo de är så här J* är en kille i min skola ( i min klass), finns något jag gillar med honom:)
Har inga känslor elr så... ( elr asså ibland bara) men tycker lixom att de är något jättte fint med denna kille...
Han är så vacker och så underbar för mig... jag har ingen aning varför? känner inte ens han? okej vi har snackat nån gång MEN KÄNNER HAN INTE? 
gillar hans stil, Hans sexiga klädstil och kropp, sättet han sitter. sättet han går. hur han öppnar sitt skåp hahahah;P
Sen älsakr jag hans ansikte, han ser sååå sööt och gullig ut i ansiktet medans kroppen är sexig, I LIKE THAT!;)<3

Synd bara att jag är så tjock och ful nu:( skulle ALDRIG kunna tänka mig oss tillsamman ALDRIG!! inte som det ser ut just nu iaf...  fast blir jag smal är de en annan sak då kan jag tänka mig oss tsm:)
FINASTE killen i Världen, tycker själv att de är konstigt att jag tycker så om honom... ( Helt seriöst)
känslor är så konstiga! visste inte att mina känslor sttyr och bestämmer själv....? konstigt....
har aldrig tänkt på de.....?:/

mer skrivande.. Intressanta, Skumma känslor?

tycker livet är så konstigt...
jag hatar när jag känner att livet är konstigt, när jag tänker så kommer jag in i helt FEL BANOR.- Vad mena jag med de? Whatever... Har inget att göra... Vill lixom inte plugga, Djävulen stoppar mig? Jag vet inte vad jag vill? och vad jag ska göra?

Jag hatar meningen  " JAG VET INTE" hatar att få de som svar & att själv svara så...
tyvärr får jag det som svar ofta och själv svarar man så ofta ( fast försöker undvka de) JAG VILL VETA, vill inte INTE VETA!:( (FÖrändring måste ske)

vet inte ens vad jag skriver om???? och de är väll de som är de roliga, jag behöver skriva av mig, måste få babbbla ut på bloggen, Ingen vill ju lyssna på detta???!!  Jo, jag menar ... när jag själv tänker efter... skulle jag själv inte orka höra någons tankar på detta viset hehe hahah:P Men människor är ju olika, vissa kanske tycker om att lyssna , jag gillar ju inte att lyssna så mkt faktist...men jag låtsas gillar de för andras skull... man måste ju lyssna annars kommer ingen gilla mig!? Nu kom jag fram till att jag inte ens är ärlig mot mig själv? USH! en ändring måste ske!


15 januari-2011! skriver mer..

gjorde i ordning lite kaffe, skärde ett äpple i 8 skivor, åt 2 stycken skivor nu.
Kan inte säga att jag känner mig duktig eftersom att jag åt som en flodhäst igår... Men jag känner mig ändå duktig Hahah, men de tycker jag är bra ändå, de behövs nog att jag ska känna mig duktig och ge mig själv beröm...
jag menar: alla klara inte av det, att hålla sig borta från att äta, att banta hårt som jag gör, att kämpa så hårt som jag gör. jag är stark. jag vet att jag är de. har kollat lite på Thinspo Quotes... ett quote jag gillar är nått liknande: " ALLA KLARAR INTE AV DET O DE ÄR DET SOM GÖR DET HELA SPECIELLT; ROLIGARE OCH SPÄNNANDE". I like that quote=) de peppar mig lite ;)

Jahop då känner man att man behöver skriva av sig idag...
Jag har tänkt skriva varje dag ( SOM SAGT).
De är verkligen skönt att få skriva av sig och bara få vara ärlig, man bestämmer ju själv hur mkt man vill skriva och hur länge och VAD man vill skriva om;)
Tycker de är skitkul att läsa de jag har skrivit sen efteråt, jag gillar min personlighet, tycker alla borde göra de... jag mena kolla hur roligt och intressant jag skriver ... Även fast jag tror att alla faktist gör de.. alla gillar min personlighet har märkt de får lixom överflöds med kompisar... de kan vara jobbigt, jag är ju en sån person som gillar att vara själv ( men är tacksam över alla kompisar Såklart, de är skön egoistisk känsla att veta att flera tycker om en... och vill umgås med en:)  ( NU SKRYTER INTE JAG UTAN SÅ KÄNNER JAG)

Min start dag! 15 Januari-2011 Lördag

Min första stardag... Har inte ätit just nu så får se vad jag stoppar i mun, ska nog dricka lite vatten och sen blir de en kopp kaffe...
Får se hur dagen slutar. Har bestämt mig för att skriva ner mina tankar/känslor när jag mår som bäst och kanske dåligast vilket jag hoppas på att jag inte gör har mått så dåligt så orkar inte mer med de!
Jädrans helvete, mamma kom in och undra vad jag skrec, sa att jag skriver ner allt jag har kvar att göra i skolan... ONE OF MY BIG LIES.
kommer skriva en massa behöver skriva av mig , mitt mål just nu är att jag ska köpa en dagbok som jag kan skriva i när jag inte får sitta på datan:( får skriva in i kalendern när jag är värd att köpa en dagbok ( nämligen när jag gått ner några kilon och vart duktig) för måste ju först Earn it. får Se vad jag hittar på för mer peppande med tiden...


Lite om mig

Jahop. får väll först berätta lite om mig själv ( om de nu ens finns nån därute som kommer läsa min ointressanta blogg.) börjar med att säga att jag heter "Sara" har hittat på de namnet för vill vara anonym. Kommer vara så ärlig och skriva ner alla mina privata tankar... vill inte att nån jag känner vet att de är jag ( detta är ju privat) (min bloggDagbok typ). anledningen till varför jag skaffat denna blogg är för att jag behöver skriva av mig, behöver ha en översikt över hur jag tänker och hur jag lever för just nu ser mitt liv inte alls bra ut.. orkar inte skriva mer om mig själv... får jag läsare så får ni väll fråga om ni väll veta nått=) men just nu ska jag börja skriva om mina tankar och känslor på nästa inlägg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0